Ons clubhuis is te huur voor onder andere scoutinggroepen, verenigingen en scholen. Het clubhuis en het terrein eromheen is zeer geschikt voor kampen, vergaderingen of teambuildingsactiviteiten. Heb je vragen over het verhuur, neem dan contact op met  of gebruik het contactformulier. Voor een directe offerte aanvraag kunt u hier uw aanvraag indienen.

Het clubhuis bestaat uit twee lokalen, een verdieping (ten grote van twee lokalen), een gezamelijke ruimte, een keuken en sanitaire voorzieningen. Het terrein rondom het gebouw is een groot speelveld, voornamelijk gras en een beetje steen. Daarnaast hebben we een kampvuurkuil voor de gezellige avonden! Vooral in de vakanties is ons clubhuis te huur maar ook daarbuiten, en zeker doordeweeks is het clubhuis beschikbaar. Het clubhuis is makkelijk bereikbaar vanaf de A30 en de N224 en grenst aan een vrij toegankelijk (speel)bos.

Als je ons clubhuis huurt, huur je het volgende:

• Ruime keuken met 2 grote spoelbakken en gasfornuis met 6 pitten.
  • Sanitaire voorzieningen, vier toiletten, voldoende wasbakken en een douche.
  • Twee lokalen op de begane grond en een grote ruimte op de eerste verdieping (ter grote van twee lokalen).
  • Een grote gezamenlijke ruimte.
  • Kampvuurkuil (inclusief stookvergunning).
  • Het terrein, met twee grote speelvelden van gras.

Locatie en omgeving

Ons clubhuis ligt aan de Dwarsweg in Ede en is goed bereikbaar via de snelweg, maar ook met de fiets natuurlijk. Aan de rand van Ede, ver weg van enige buren zodat je ongehinderd je gang kan gaan. De omgeving van de boerderij bestaat voornamelijk uit bos, perfect voor een potje levend stratego. In het bos bevindt zich een speciaal stukje speelbos, dat mede is aangelegd dankzij onze groep. In de omgeving zijn er twee zwembaden, een binnenzwembad en een buitenzwembad. Naast de zwembaden hebben we ook een van de grootste bioscopen van Nederland en een leuk centrum. Voor meer informatie is te vinden bij Er Op Uit In Ede.

Voor vragen over het huren van de boerderij kunt u telefonisch contact opnemen met Mevr. G. van Draanen (Verhuur coordinator) op +31 (0)6 5386 3951 of Dhr B. van Draanen (Gebouw beheerder) op +31 (0)6 2382 7858 of via het contactformulier

Beveropkomst
scouts opkomst