Verbouwing van het gebouw

Met dank aan de inzet van vele vrijwilligers, leden, ouders en anderen is het aan het einde van het seizoen 2015-2016 gelukt: we hebben genoeg geld ingezameld om het gebouw te kunnen kopen en daarmee het bestaan van onze groep veilig te stellen. Nu is het tijd voor de volgende stap: de verbouwing van het gebouw. Onderaan deze pagina zal de informatie blijven staan over de aankoop van het gebouw, als een terugblik op de urgentie die dit had voor onze groep en de mooie samenwerking van betrokkenen die het eerste hoofdstuk van het verhaal een goed einde gaf.

Aan de slag!

Er moet veel gebeuren om te zorgen dat het gebouw aan de eisen zal voldoen. Een scoutinggebouw vraagt om veilige ruimtes om te leren en te spelen, buitenruimte voor avonturen en ruimte voor de opslag van kampeer- en spelmateriaal. Op dit moment zetten we op een rijtje wat we willen doen, in welke volgorde en hoe we dit kunnen financieren.

Help ons met acties, sponseringen, doneren en alle andere ideeën om geld in te zamelen. Hieronder vind je meer informatie over de voortgang en de verschillende acties die we doen om geld in te zamelen en de nieuwsbrieven over de voortgang. Voor bedrijven hebben we daarnaast een speciale sponsorpagina opgezet met meer informatie.

Financiële acties - wat kan jij doen?

Sponsormuur

We zijn een samenwerking aangegaan met Frouwien Soenveld, een keramiste uit Wageningen die in het verleden prachtige sponsormuren gemaakt heeft voor andere scoutinggroepen. Bedrijven, verenigingen en vrienden van onze vereniging kunnen een door haar handgemaakte tegel kopen. De tegels variëren in grootte, zo is er al een tegel van 10x20 cm voor 100 euro! Daarnaast zijn er tegels van 20x20 cm voor 250 euro en 30x20 cm voor 350 euro.

Uw ontwerp en eventuele tekst wordt op de keramiek-tegels met de hand vervaardigd, de tegels gaan verscheidene keren in de oven en worden uiteindelijk met veel zorg op onze sponsormuur gezet.

De inschrijving is geopend, de eerste tegels zijn al besteld. Bedrijven, verenigingen of vrienden die de groep een warm hart toedragen kunnen hier meer informatie vinden.

Sponsorkliks

Gaat u straks uw sinterklaas of kerstinkopen weer doen? En weet u wat u wilt hebben? Kijk dan of uw webshop onder de sponsorkliks link hier rechts staat. Voor iedere aankoop die via deze banner gedaan wordt krijgen wij een commissie zonder dat het u een cent extra kost!

Inzamelen lege statiegeld flessen en cartridges

Hoewel dit altijd al kon, willen we iedereen er nogmaals aan herinneren dat je je lege cartridges bij ons kan inleveren, voor het recyclen krijgen wij een kleine vergoeding van de bedrijven. Daarnaast zamelen een aantal welpen lege statiegeld flessen in, dus die zijn ook welkom!

Obligatielening Scouting Jan Hilgers

Omdat het binnen te halen bedrag nog best groot is, is de kans aanwezig dat het ons niet op tijd gaat lukken het geld binnen te halen. Daarom is er de mogelijkheid 'voorwaardelijk' te doneren of om mee te doen aan onze obligatielening. Het is mogelijk om in te schrijven voor (een of meerdere) obligaties van €1000, €500 of €100. Klik hier voor uitgebreide informatie.

Direct doneren

Direct geld overmaken is altijd mogelijk! Het rekeningnummer hiervoor is:

STG Behartiging Belangen Jan Hilgers
NL94 INGB 0003 4231 07
o.v.v. ‘Donatie’

In de media

We zijn al een aantal keer met onze situatie in de media geweest, hieronder een overzicht.

Edese Post

De Gelderlander

EdeTV

Raken we ons gebouw kwijt?

18 aug 2018;
Glenn & Vincent