Wil je online winkelen en tegelijk de Jan Hilgers steunen? Koop dan je spullen via SponsorKliks! Het kost niks extra's en wij ontvangen een deel van de commissie omdat je via SponsorKliks koopt bij één van de vele webwinkels, variërend van Bol.com en Bart Smit tot Disneyland en Nuon. Kortom, wanneer je weer eens wat op internet bestelt, kijk eerst eens of de webshop in het overzicht van SponsorKliks staat!

Hoe werkt het?

Het werkt als volgt: wanneer je iets wilt kopen bij een van de vele, vele webwinkels in Nederland kun je kijken of deze te vinden is in de catalogus van Sponsorkliks (hieronder en op deze pagina). Het aanbod is heel groot, dus waarschijnlijk vindt je de webwinkel. Als dat het geval is, dan kun je erop klikken, er opent een nieuw venster met de melding dat je wordt doorgestuurd naar die webwinkel, en dat de commissies voor Scouting Jan Hilgers zijn.
Nu kun je gewoon op zoek gaan naar de producten die je wilt kopen en afrekenen, zolang je het internetvenster niet sluit zal Sponsorkliks ervoor zorgen dat wij de commissies krijgen van de aankoop.
Dit kost jou, de koper, niets extra's! De webwinkels betalen Sponsorkliks een bedrag om meer klanten naar hun webwinkels te krijgen, en bij een aankoop krijgen wij daar dus een deel van.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

De webwinkels die meedoen

Om het nog makkelijker te maken is hieronder het overzicht van webwinkels waar je via SponsorKliks kan kopen (of klik hier voor de site van Sponsorkliks).

21 juli 2018;
Onno & Bert