Status Zonnepanelen: Huidig vermogen: 675.8 Watt || Dagopbrengst: 0.4 kWh || Totaalopbrengst: 9624.6 kWh
9.65%

Wij zijn de explorers, dit zijn jongeren van 15 tot en met 18 jaar oud.
Wij zijn een gemengde groep dus met jongens en meisjes samen. Dit maakt de verhoudingen in de groep een stuk leuker vinden wij.
In vergelijking met de jongere speltakken krijgen wij veel meer vrijheid en een grotere verantwoordelijkheid.

Wij als explorers plannen en bedenken zelf onze eigen activiteiten. Zo komen er soms de raarste en meest leuke dingen voorbij. We maken vaak een kampvuur, frituren erop los, spelen spelletjes en lachen ons helemaal dood.

In de zomervakantie gaan we altijd op kamp, we zoeken dan de mooiste en meest avontuurlijke plekken op in het buitenland. Deze week leer je ontzettend veel nieuwe dingen maar ook nieuwe mensen en landen kennen. Voor deze week regelen we alles zelf: de reis, het programma, de boodschappen, enz.

Om ervoor te zorgen dat we niet de hele boel afbreken, hebben we drie fantastische begeleiders: Suzanne, Erik en Bernard.
Binnen de explorers hebben we een eigen jeugdbestuur, we hebben een voorzitter, een secretaris en een penningmeester. Deze worden begeleid en kunnen zo ervaring op doen.

Wij zijn elke week op vrijdagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur in het clubhuis. Als je zin hebt om een keer langs te komen, stuur dan een mailtje naar . Of vul het contactformulier in.

We hopen je snel te zien!!

20 apr 2021;
12:00AM