Jongeren van 15 tot en met 18 jaar worden bij Scouting explorers genoemd. Elke explorerspeltak heeft een afdelingsnummer, wij zijn RSA 665 (Rowan en Sherpa Afdeling 665) en bestaan uit jongens en meisjes. In vergelijking tot de scouts hebben explorers meer vrijheid en krijgen ze een grotere verantwoordelijkheid. Zo plannen ze zelf opkomsten en mogen ze dus zelf bedenken welke activiteiten ze doen. Dit zijn soms de leukste en meest rare dingen. Heeft iemand ooit in bubbeltjesplastic van een geluidswal gerold? Wij wel! Ook plannen ze zelf kampen, zoals in de zomer. Ze gaan dan naar het buitenland om daar de boel onveilig te maken!

De activiteiten die we doen zijn altijd leuk en zorgen ervoor dat we elke vrijdagavond van 19:30 tot 22:00 bij ons clubhuis veel lol beleven.

Om alles in goede banen te leiden hebben we 3 gezellige begeleiding bij de RSA 665. Jeroen Jansen (teamleider), Ruben Breuker en Pim de Leeuw helpen ons bij het organiseren van de opkomsten en kunnen we bij hen terecht voor vragen of problemen. Maar natuurlijk zijn zij er voor de gezelligheid en kunnen we altijd met ze lachen.

Voor alle vragen over de explorers, het programma en de opkomsten, kun je contact opnemen met de leiding via e-mailadres:  of via het contactformulier.

Welpenopkomst
Winterwonderland