Status Zonnepanelen: Huidig vermogen: 0 Watt || Dagopbrengst: 0 kWh || Totaalopbrengst: 0 kWh
0%

Om onze boerderij te financieren hebben we uw financiele hulp nodig. Omdat het binnen te halen bedrag nog best groot is, is de kans aanwezig dat het ons niet op tijd gaat lukken het geld binnen te halen. Hieronder heeft u de mogelijkheid 'voorwaardelijk' te doneren, danwel mee te doen aan onze obligatielening.

Voorwaardelijk doneren

Wij houden bij wie hoeveel toezegt, en hoeveel er in totaal is toegezegd. Op deze manier krijgen wij een beeld van hoeveel geld er nog binnen moet komen. Wanneer het bedrag compleet is zullen we u vragen daadwerkelijk geld over te maken. Het is dus wel belangrijk dat u daadwerkelijk bereid bent te doneren.

Obligatielening

Het uitgeven van een obligatielening heeft voor- en nadelen. Voordelen zijn dat het voordeliger is dan een lening bij de bank, en dat de renteopbrengsten bij bekenden terecht komen. Nadeel is, ten opzichte van donaties, dat er in de toekomst wel terug betaald moet worden, hiervoor moet ruimte worden gereserveerd op de begroting.

De voorlopige voorwaarden voor de obligatielening vindt u hier. Let op, deze zijn nog niet definitief, binnenkort zal het stichtingsbestuur deze vaststellen, met misschien nog enkele wijzigingen. Het is mogelijk om in te schrijven voor (een of meerdere) obligaties van €1000, €500 of €100. Bij grotere vraag dan aanbod wordt gekeken naar het tijdstip van inschrijven.

Wilt u een deel 'voorwaardelijk' doneren en voor een deel meedoen met de obligatielening? Dat kan natuurlijk ook. Houdt er wel rekening mee dat van alle bedragen die u invult we verwachten dat u ze daadwerkelijk zult overmaken.

Voor vragen kunt u altijd terecht bij onze penningmeester, direct of via het contactformulier

U kunt uw obligatie of donatie doorgeven aan .

Ons gebouw is te huur!

Ons gebouw is te huur voor onder andere scoutinggroepen, verenigingen en scholen. De boerderij en het terrein eromheen is zeer geschikt voor kampen, vergaderingen of teambuildingsactiviteiten.

Help onze groep aan gratis geld!

Evenementen

09 dec 2022;
07:30PM - 08:30PM
Materiaal Explorers
10 dec 2022;
09:30AM - 04:00PM
Schoonmaken en onderhoud gebouw en terrein
10 dec 2022;
10:00AM - 12:00PM
Opkomst
10 dec 2022;
02:00PM - 04:30PM
Scouts opkomst
10 dec 2022;
07:30PM - 11:30PM
RD Stephan & Dirk

Lid worden? Kom kijken wat we doen!

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar kun je lid worden. Je mag eerst drie keer komen kijken met de gratis waardebonnen. Je doet dan mee aan alle activiteiten en je maakt voor het eerst kennis met Scouting en met de groep. Vind je het leuk, dan kun je lid worden en mag je iedere week komen!