Mijn Scouting-login vergeten of aanvragen

Wat is Mijn Scouting?

Mijn Scouting, ook wel Scouts Online genoemd, of SOL in het kort, is is de online administratieve applicatie van alle Scoutinggroepen van Scouting Nederland. Als (nieuw) lid vragen we je, je eigen gegevens bij te houden. Bijvoorbeeld bij verhuizing, een nieuw telefoonnummer of e-mailadres. Je kunt je eigen gegevens ook 24 uur per dag inzien en je inschrijven voor uitdagende nationale of internationale activiteiten. Vergeet niet je persoonlijke Scoutcard te downloaden! Ben je een nieuw lid van Scouting of heb je nog geen account? Registreer dan een account via de link onder de login-knop.

Op de website van Scouting Jan Hilgers wordt SOL gebruikt voor de leiding om informatie te verspreiden. Leden kunnen van SOL gebruik maken door naar sol.scouting.nl te surfen.

Leiding moet na het inloggen voor de eerste keer een mail sturen naar  om toegang te kunnen krijgen tot het leidingdeel.

Beveropkomst
scouts opkomst